Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 21, 2021

Vad är det viktigaste som hänt inom hållbarhetsområdet 2021 och hur påverkar det investeringsmöjligheterna för nästa år? Hur bra var sparåret för svenska hushåll? Och vad händer på bostadsmarknaden nästa år? I säsongens sista Pengarna & Livet sammanfattas året som gått och vad som kan förväntas...


Dec 10, 2021

Vilka är de viktigaste händelserna som präglat börsåret 2021? Och vad kan vi förvänta oss nästa år? Det och mycket mer diskuteras med SEB:s Placeringsexpert – likväl poddens återkommande börskommentator – Esbjörn Lundevall. 

Och kom ihåg. Att investera i fonder och aktier innebär en risk. Du kanske...


Nov 26, 2021

Det är naturligt att nykära par inte tänker på de ekonomiska konsekvenserna av en framtida skilsmässa eller separation. Samtidigt finns det goda skäl till att vara förberedd. I veckans avsnitt går Américo Fernández och Susanne Eliasson igenom de viktigaste sakerna att tänka på när du gifter dig eller...


Nov 12, 2021

I dagens avsnitt tar Américo och Isabelle hjälp av placeringsstrateg Roger Törnkvist för att djupdyka i vad du kan tänka på när du är på börsen. Vilka är de viktigaste nyckeltalen? Vad är bra att hålla utkik efter och vilka fällor finns? 

Och kom ihåg. Att investera i fonder och aktier innebär en...


Oct 29, 2021

Fondförvaltarna Mirella Zetoun och Sofia Wärmlöf Helmrich gästar podden för att ge en inblick i hur det går till att förvalta en mörkgrön fond. Vilka bolag får vara med och vilka är kraven som ställs? Dessutom: en spaning från höstens rapportperiod.

Och kom ihåg. Att investera i fonder och aktier innebär...