Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 20, 2019

Julen är snart här – med shoppingrekord och engagemang för miljön. Pengarna & Livet gästas av Filip Strömbäck, som tillsammans med Fredrik af Klercker driver podden Stiljournalen. Filip bjuder på en inblick i hur vår klädkonsumtion kan göras både mer hållbar, men också smartare för plånboken, utan att...


Dec 6, 2019

Américo och Kristin får sällskap Per Trygg, en av nordens bästa småbolagsförvaltare. Det blir ett samtal om hur man kan tänka kring småbolagsinvesteringar i form av trender, risker, möjligheter och nyckeltal. Dessutom siar Per om nästa års utveckling på börsen.


Nov 22, 2019

Hur påverkas familjeekonomin när du blir sambo eller gifter dig? Vad händer vid skilsmässa? Och hur skriver man ett testamente? Tillsammans med SEB:s Privatekonomiska expert Susanne Eliasson reder Américo och Kristin ut frågetecknen kring familjejuridiken.


Nov 8, 2019

Tillsammans med Isabelle Tibbelin, hållbarhetsstrateg på SEB, pratar vi om hur valet av jobb kan påverka både din framtida ekonomi såväl som klimatet. Vad är en tjänstepension? Vilka val är upp till individen? Hur kan man påverka framtiden med sin tjänstepension? Det är några av de frågor vi diskuterar i...


Oct 25, 2019

Kristin och Américo träffar investeringsexperten Anna Svahn. Hon har bland annat gjort sig känd för att komplettera sina investeringar i aktier med guld, jordbruksprodukter och andra råvaror. Anna berättar hur hon tänker och hur strategin ser ut.